Hitta till oss | .(JavaScript must be enabled to view this email address) | Tel: 08-54 08 80 97

Kursinformation

Styckningskurs 2017 Vildsvin och Dovhjort

Kursen lades till 2013-11-26

Pris: 2495:-

Denna kurs riktar sig mot nybörjare likväl som erfarna människor som vill få en inblick i
och praktiskt lär sig hur man styckar ett Dovhjort/Rådjur eller Vildsvin. Man kommer
också få lära sig allmän kötthantering. Kursen bedrivs i helt nya topp moderna lokaler
anpassade för styckning och vilthantering.
Vår instruktör heter Tommy Karlsson som under många år förädlat kött för försäljning och har
Lång erfarenhet av styckning, matlagning & mathantering. Tommy är även aktiv
jägare sedan 20år tillbaka. Kursen hålls i lokaler på Samstorpsgård / Gräddö.

Denna kurs omfattar:
• Enkel teori
• Grovstyckning
• Finstyckning
• Kötthantering
• Matlagningstips
Max antal per kurs 8st

Styckningen kommer att ske på x St Dov/Rådjur eller Vildsvin så att alla har chans till att använda kniven.
Vi avslutad kurs finns det möjlighet att köpa köttet som ni har styckat och paketerat med Vakuummaskin
till rabatterat pris.

Kostnader:
• Kurs 2495:-

Jakt & Styckningskurs:
För den som också vill så finns det möjlighet till en kombinerad Jakt & styckningskurs.

I denna Jakt/Kurs så ingår köttet på det man skjutit förutom kronkalven där endast halva får behållas.
Kostnaden för en sådan Jakt/Kurs är:
Dovkalv 6000:-
Vildsvin 6500:-
Kronkalv 7000:-

Intresseanmälan görs för denna Jakt/Kurs, sen ringer vi upp och bokar en tid.


Betalning sker på bifogad faktura

Kursinformation:

 

Kurs Datum Tid Dag Plats Vilt
#1 Maj 13/5- 2017 10.00 - 14.00 Lördag Samstorps Gård
Gräddö
Rådjur/Dovhjort
#2 Maj 14/5 - 2017 10.00 - 14.00 Söndag Samstorps Gård
Gräddö
Vildsvin
           
           
           
           
           
           

 

Intresseanmälan för denna kurs

Namn:

Adress:

Postnummer/ Stad:

E-post:

Telefon:

Kurstillfälle:

Meddelande: